Brasserie Estelle

zag het levenslicht op 13/11/2016

Brasserie Estelle 44% - 50 cl. Op 1 januari 2017 opende Natalie Bekaert en Filip De Meyer hun gezellige brasserie Estelle in het centrum van het Oost-Vlaamse Vinkt, een gezellig dorp onder de rook van Deinze

Brasserie Estelle    

Martelarenplein 2 - B-9800   Vinkt, BE-VOV, Belgium - +32.93118307 - smakelijk@brasserie-estelle.be

//cdn.brasserie-estelle.be/images/logo-min.png
Even geduld, de website is aan het herladen...

Restaurant

Estelle - Gin

44% - 50 cl.

Op 1 januari 2017 opende Natalie Bekaert en Filip De Meyer hun gezellige brasserie Estelle in het centrum van het Oost-Vlaamse Vinkt, een gezellig dorp onder de rook van Deinze. En ter gelegenheid van deze heuglijke gebeurtenis wilde het sympathieke koppel iets speciaals voor hun kersverse zaak. Een eigen Spirit. Let wel, een geheel eigen spirit. Dit was het begin van een toffe kennismaking met Natalie en Filip.

Het originele maar vooral eigenzinnige karakter van de keuken van Natalie moest ook te herkennen zijn in de drank die Filip zou gaan serveren in hun zaak. Een geheel eigen gin was hun eerste optie. En dat hebben The Guys from the Distillery geweten ook.
In de vele gezellige proefsessies die er op volgden werd er zeker niet stil gezeten. Door niemand! Het bijsturen van het recept, het zoeken naar andere kruidencombinaties, de keuze van de sinaasappels en het daarna toch maar weer opnieuw bijsturen van het oorspronkelijke recept heeft uiteindelijk geleid tot een fantastisch boeiende spirit die synoniem is aan het gedachtegoed van Natalie en Filip.

En zo is Estelle geboren. Op de herfstachtige zondagmiddag van 13 november 2016, ergens rond de klok van 16.00 uur. Een wolk van een gin van maar liefst 44%. Ouders en kind maken het goed...

Je kan de Estelle-Gin online aankopen via deze link!

Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.