Brasserie Estelle

Een gezellige dorpsbrasserie uit Vinkt

Estelle vleesgerechten: Stoverij van varkenswangetjes, Picanha, Rib Eye, Chateaubriand

Brasserie Estelle    

Martelarenplein 2 - B-9800   Vinkt, BE-VOV, Belgium - +32.93118307 - smakelijk@brasserie-estelle.be

//cdn.brasserie-estelle.be/images/logo-min.png
Even geduld, de website is aan het herladen...

Restaurant

  • Picanha / Slaatje / Frietjes
    Staartstuk is een deel van het rund dat populair is in Portugal en Brazilië. In deze regio's wordt het picanha genoemd en deze naam wordt internationaal steeds meer gebruikt. Staartstuk is het driehoekvormige deel aan het uiteinde van de platte bil.
    Argentijnse Rib Eye
    De ribeye is rundvlees dat afkomstig is van de rib van een rund, zonder bot. Het is bijzonder smaakvol door de vetmarmering en erg mals door de Argentijnse origine.
    Chateaubriand / Slaatje / Frietjes / saus naar keuze
    Chateaubriand is een malse runder-biefstuk. De biefstuk wordt uit het meest courante middengedeelte van de runderhaas gesneden. De naam komt van François René de Chateaubriand, Frans schrijver en politicus. Zijn kok zou voor het eerst een dergelijke biefstuk hebben bereid.
    Carpaccio Filet Mignon
    Steak Tartaar
    Stoverij van Varkenswangetjes
    Brasvar Rib Eye / Butternut / Bloemkool
    Ribbetjes 'Honey Glazed'

Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.