Brasserie Estelle

Menukaart

Estelle stelt voor: Tapas, voorgerechten, vlees en vis als hoofdgerecht, pasta's, salades, kindergerechten, desserts en seizoengebonden gerechten.

Brasserie Estelle    

Martelarenplein 2 - B-9800   Vinkt, BE-VOV, Belgium - +32.93118307 - smakelijk@brasserie-estelle.be

//cdn.brasserie-estelle.be/images/logo-min.png
Even geduld, de website is aan het herladen...

Restaurant

• Sharing Bites •

  • Suggestie Meatballs Thom Kha Kai
  • Secreto 07
    Het begint allemaal met een uitgelezen selectie van Rubia Gallega entrecotes. Deze worden met een geheime mengeling van 7 kruiden ingewreven en om de 2 dagen in de rijpingskast omgedraaid. Deze smaakbom viel meteen in de smaak van de gerenommeerde broers Adria (bekend van het Catalaanse toprestaurant El Bulli) die meteen enkele honderden kilo's kochten. Vlaams ambachtwerk by De Laet en Van Haver, slagers uit Hove bij Antwerpen.
  • MIni Loempia
  • Gelakte Kippenvleugeltjes
  • Calamares + dip
  • Nobashi Garnalen + dip
  • Amuse Kroketjes
  • Oesters 'Fine De Claire'

• Starters •

  • Suggestie : Gamba A La Plancha
  • Suggestie : Dry Aged Carpaccio
  • Artisanale Oud Brugge Krokketten
  • Duo Artisanale Oud Brugge- en garnaalkroket
  • Artisanale Garnaalkroketten
  • Carpaccio Filet Mignon
  • Carpaccio Tonijn
  • Scampi Estelle
  • Suggestie : Zalmkroketjes

• From The Butcher •

  • Suggestie : Brasvar Varkens Rib Eye
  • Stoverij van Varkenswangetjes
  • Carpaccio van Filet Mignon
  • Argentijnse Rib Eye
  • Chateaubriand

• From The Sea •

  • Suggestie : Gamba à la plancha
  • Catch Of The Day
    Onze dagelijkse vissuggestie volgens het marktaanbod
  • Scampi Estelle
  • Carpaccio Tonijn

• The Italian Way •

  • Paste met Scampi
  • Vegetarische pasta
  • Vegan Pasta

• Salades •

  • Vegetarische Salade
  • Salade geitenkaas met Appel & Spek
  • Salade scampi & Gerookte Zalm

• Kids Menu •

  • Artisanale Oud Brugge Kroket
  • Artisanale Garnaalkroket
  • Kip-filet met appelmoes en frietjes
  • Stoverij Van Varkenswangetjes
  • Kinder Filet Pur

• Sweets •

  • Suggestie : Braambes / Yoghurtmousse
  • Coupe vanille
  • Dame blanche
  • Coupe vanille met butterscotch en gebrande hazelnootjes
  • Coupe Advocaat
  • Crème Brulée
  • Moulleux met Vanille Ijs
  • Kinderijsje

Om ons team te versterken zoeken wij ervaren Flexijobbers of Studenten !

Heb jij reeds een eerdere horeca-ervaring, of volg je hotelschool, aarzel niet ons even te contacteren.

Bellen kan op 09 311 83 07

Details vacature

Sluiten

Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.