Restaurant
• Sharing Bites •
- Suggestie Meatballs Thom Kha Kai
- Secreto 07Het begint allemaal met een uitgelezen selectie van Rubia Gallega entrecotes. Deze worden met een geheime mengeling van 7 kruiden ingewreven en om de 2 dagen in de rijpingskast omgedraaid. Deze smaakbom viel meteen in de smaak van de gerenommeerde broers Adria (bekend van het Catalaanse toprestaurant El Bulli) die meteen enkele honderden kilo's kochten. Vlaams ambachtwerk by De Laet en Van Haver, slagers uit Hove bij Antwerpen.
- MIni Loempia
- Gelakte Kippenvleugeltjes
- Calamares + dip
- Nobashi Garnalen + dip
- Amuse Kroketjes
• Starters •
- Suggestie : Halve Babykreeft
- Suggestie : Thaise Scampi
- Suggestie : Kroketje Van Pata Negra
- Artisanale Oud Brugge Krokketten
- Duo Artisanale Oud Brugge- en garnaalkroket
- Artisanale Garnaalkroketten
- Carpaccio Filet Mignon
- Carpaccio Tonijn
- Scampi Estelle
• From The Butcher •
- Suggestie : Steak Tartaar
- Stoverij van Varkenswangetjes
- Carpaccio van Filet Mignon
- Argentijnse Rib Eye
- Chateaubriand
• From The Sea •
- Suggestie : Babykreeft / Tuinkruiden / Pasta
- Scampi Estelle
- Catch Of The DayOnze dagelijkse vissuggestie volgens het marktaanbod
- Carpaccio Tonijn
• The Italian Way •
- Paste met Scampi
- Vegetarische pasta
- Vegan Pasta
• Salades •
- Vegetarische Salade
- Salade geitenkaas met Appel & Spek
- Salade scampi & Gerookte Zalm
• Kids Menu •
- Artisanale Oud Brugge Kroket
- Artisanale Garnaalkroket
- Kip-filet met appelmoes en frietjes
- Stoverij Van Varkenswangetjes
- Kinder Filet Pur
• Sweets •
- Suggestie : Coupe Aardbeien
- Suggestie : Coupe Limoncello
- Coupe vanille
- Dame blanche
- Coupe vanille met butterscotch en gebrande hazelnootjes
- Coupe Advocaat
- Crème Brulée
- Moulleux met Vanille Ijs
- Kinderijsje