Restaurant
• Tapas •
- MIni Loempia
- Kippenboutjes
- Calamares + dip
- Nobashi Garnalen + dip
- Amuse Kroketjes
• Voorgerechten •
- Suggestie : Gebakken Gamba met Tuinkruiden
- Suggestie : Dry Aged Carpaccio
- Artisanale Oud Brugge Krokketten
- Duo Artisanale Oud Brugge- en garnaalkroket
- Artisanale Garnaalkroketten
- Rundscarpaccio
- Carpaccio Tonijn
- Scampi Look
- Scampi Estelle
- Handgesneden Gerookte zalm met toast
• Hoofdgerechten - Vlees •
- Suggestie : Steak Tartaar
- Suggestie: 'Simmentaler' Rib Eye
- Brasvar Varkens Côte A L’os
- Brasvar Varkens Rib Eye
- Stoverij van Varkenswangetjes
- Carpaccio van Filet Mignon
- Argentijnse Rib Eye
- Filet Pur
• Hoofdgerechten - Vis •
- Scampi Look
- Scampi Estelle
- Sliptongen met huisbereide tartaar
- Home Made Veggie Burger
- Kreeft uit de oven met Tuinkruidenenkel op reservatie – minimum 2 dagen vooraf
- Suggestie : Tonijn Steak
- Suggestie : Gebakken Zalm met Mie & wokgroenten
• Pasta •
- Vegetarische pasta
- Kip en rode pesto
- Scampi Estelle
- Vegan Pasta
• Salades •
- Vegetarische salade met tofu
- Salade geitenkaas met Appel & Spek
- Salade scampi & Gerookte Zalm
• Kindergerechten •
- Artisanale Oud Brugge Kroket
- Artisanale Garnaalkroket
- Kip-filet met appelmoes en frietjes
- Stoverij Van Varkenswangetjes
- Kinder Filet Pur
• Desserts •
- Coupe vanille
- Dame blanche
- Coupe vanille met butterscotch en gebrande hazelnootjes
- Coupe Avocaat
- Moelleux
- Appeltaart met ijs en slagroom
- Kinderijsje